• 06 2219 8015
  • info@pietervaneijck.nl
  • Nijkampsweg 4 | 7156 SC Beltrum

Adverteren

Uw advertentie plaatsen op deze website?

U kunt als bedrijf (met een relatie tot het onderwerp van deze website) adverteren tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Hierdoor kunnen wij de website actueel houden en voorlichting geven op scholen en andere instellingen. Ook kunnen we met deze gelden realiseren dat we informatiefolders kunnen laten ontwikkelen en deze aan belangstellende te verspreiden.

Het advertentie tarief is voor een blokje aan de rechterzijde van de pagina is €9,90 / maand met een minimum plaatsing van een half jaar. De kosten worden per vooruitbetaling gefactureerd, na ontvangst van de betaling wordt de advertentie live geplaatst.

Ook zijn er mogelijkheden om een volledig redactionele webpagina te tonen. Deze pagina wordt dan onderdeel van de website en zichtbaar in het menu bij onze sponsoren. De kosten voor een pagina zijn globaal €49,00 per maand, aanlevering tekst en logo of foto’s in Word. Desgewenst kunnen wij u de statistieken over het bezoek aan uw pagina en onze website maandelijks mailen. De minimale plaatsingsperiode voor redactionele advertentiepagina’s is één jaar. De kosten voor het eerste half jaar worden vooraf gefactureerd. Na betaling van de factuur wordt de pagina na goedkeuring live gezet. Het restant van de termijnen wordt daarna per maand vooraf gefactureerd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren, vul dan het informatie formulier in.