• 06 2219 8015
  • info@pietervaneijck.nl
  • Nijkampsweg 4 | 7156 SC Beltrum

Inbraakpreventie

Sinds juli 2016 verzorgen wij ook de ‘Inbraakpreventie en voorlichting op scholen’ die voorheen door Stichting Veiligheid en Preventie in Zwolle werden gedaan. Nu wordt dit verzorgd onder de naam;

Praeventus

Het doel van Praeventus is, het aanbieden van inbraakpreventie met do’s and don’ts op een eenvoudig en haalbaar niveau voor iedereen.

Werkwijze: De ex-inbreker kijkt naar de inbraakmogelijkheden en geeft aan wat de zwakke en sterke punten zijn in een object (huis, winkel) of situatie (veiligheidsgevoel, sociale aspecten) en presenteert de bevindingen aan de opdrachtgever of tijdens een bijeenkomst aan bijvoorbeeld de buurtbewoners.

Uitvoering

Als de opdracht is aanvaard wordt er een ronde door de buurt gedaan, bij voorkeur samen met een agent. Er wordt naar situaties gekeken en er worden foto’s genomen voor de presentatie. De ronde door de buurt vind enkele weken voor de presentatie plaats en de foto’s worden in een Power-Point verwerkt. Bij de presentatie ligt ook een folder (flyer) met eenvoudige tips die men zelf ter kan hand kan nemen.

De inbraakpreventie is bij voorkeur een product op maat. Dat wil zeggen dat we in overleg met u tot een product komen waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng van de aanvrager of opdrachtgever.

Wilt u:

  • Een inbraakpreventie bijeenkomst organiseren, klik op

  • nadere informatie, klik op

Prijs

De prijzen worden op aanvraag toegestuurd.

Anti-inbraak tips

Om u behulpzaam te zijn heb ik een aantal anti-inbraak tips voor de woning voor u opgesteld.

Anti inbraak tips lezen, klik op de knop

of als PDF-bestand downloaden

Het PDF-bestand kunt u desgewenst ook binnen uw vrienden en kennissenkring verspreiden.